Tervetuloa katsastukseen!

Paattion Autokatsastus Oy on suomalainen katsastus- ja rekisteröintipalveluita tarjoava yritys. Olemme ketjuihin kuulumaton ja riippumaton, yrittäjävetoinen suomalainen katsastusasema.

Tavoitteenamme on palvella asiakkaita toiminnan ja palvelun korkealla laadulla katsastus-, rekisteröinti- ja ajoneuvojen vakuutusasioissa.

Katsastuspalvelumme kattavat sekä raskaiden että kevyiden ajoneuvojen määräaikaiskatsastukset ja erikoiskatsastukset mm. rekisteröinti- ja muutoskatsastukset.

Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme auttaa ja opastaa kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa. Voit seurata katsastajien työskentelyä katsastushallissa tai lukea lehtiä asiakastilassamme kahvia nauttien.

Halutessasi voit varata ajan, jolloin pääset katsastukseen jonottamatta tai tulla ilman ajanvarausta. Raskaiden ajoneuvojen katsastukseen on hyvä varata aika etukäteen puhelimitse.

Katsastuksessa käynti on nyt helppoa – aja meille pihaan, ota asiapaperit mukaan toimistoon ja palveleva henkilökuntamme hoitaa autosi katsastuksen ammattitaidolla alusta loppuun.

Olemme asiantuntijoita

Katsastus
Rekisteröinti
Vakuutukset
OBD-mittaus
Päästömittaus